(018) 299-1692 [email protected]

Five experienced performers of new music will share their skills to bring to life the works of four young composers and three less young ones in the two halves of our one South African Music concert on Tuesday 29 August at 19:30 in the conservatory hall. The performers will be Mareli Stolp (piano), Magda de Vries (percussion), Morné van Heerden (clarinet), Elmarie van der Vyfer (viola) and Olivier Barrier (oboe). As in the past, the concert forms part of a series of events. The four younger composers – Kirsten Adams, Kristi Boonzaaier, Arthur Feder and Jaco Meyer – will attend lectures by Clare Loveday, Andile Khumalo and Hannes Taljaard (the older composers), and also ensemble rehearsals of their compositions that were composed for the four day event. Lectures and rehearsals are open to the public.

Tickets are available at R80/R60 at the Conservatory in Thabo Mbeki Drive (tel. 018-299-1692), PUK-Kunste at the Heimat building (F9) on campus (tel. 018-299-2844), Protea Bookshop on the Bult (tel. 018-297-1583), online at Artéma, or 30 minutes before the concert at the ticket office.

Vyf ervare uitvoerders van nuwe musiek deel hierdie jaar hulle vaardighede om die werke te laat klink van vier jong komponiste en drie komponiste met meer jare se ondervinding. Die Suid-Afrikaanse Musiekkonsert vind plaas op Dinsdag 29 Augustus in die konservatorioumsaal. Die uitvoerders is Mareli Stolp (klavier), Magda de Vries (perkussie), Morné van Heerden (klarinet), Elmarie van der Vyfer (altviool) en Olivier Barrier (hobo). Soos altyd, is die konsert deel van ʼn reeks gebeurtenisse oor ʼn aantal dae. Die jonger komponiste – Kirsten Adams, Kristi Boonzaaier, Arthur Feder and Jaco Meyer – sal lesing bywoon, aangebied deur die ouer garde: Clare Loveday, Andile Khumalo en Hannes Taljaard. Die jongelinge sal ook met die ensemble saamwerk in repetisies wat oop is vir die publiek, soos ook die lesings.

Kaartjies teen R80/R60 is beskikbaar by die Konservatorium in Thabo Mbeki-weg (tel. 018-299-1692), PUK-Kunste in die Heimatgebou (F9) op die universiteitskampus (tel. 018-299-2844), Protea Boekwinkel op die Bult (tel. 018-297-1583), aanlyn by Artéma  of 30 minute voor die konsert by die loket.